![]() |
|
|
#1 |
|
Nieuw Lid
|
In line kolem Amsterdamu
Ahoj lidičky, v září odjíždím do Holandu poblíž Amsterdamu cca 10 minut pěšky. Tak bych se Vás již zkušených emigrantů chtěla zeptat, zda má cenu si sebou brát brusličky. Jelikož tento sport přímo zbožňuji, tak jsem na vážkách, neboť tohle štrachadlo mi v letadle zabere nejen moře prostoru, ale dá na frak i váze, která už tak je omezena. Máte nějaké zkušenosti, když to srovnáte s českýma stezkama, má cenu si je vozit? A jestli jste někdo stejný maniak, tak se ráda seznámím. Ahoj brabča
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Actief Lid
|
In line friendly
Cau Brabco,
no tak jestli jsem to dobre pochopila a jedes do Amstelveenu, tak brusle stoprocentne s sebou. Z A'veenu az do Amsterdamu vede krasna rovna cyklisticka stezka, na ktere mimochodem budes potkavat bruslare pravidelne a kousek pred Amstelveenem je prehrada a na tu se taky eventuelne da dostat "bruslemo". Jo a za Amstelveenem je velky lesopark, ve kterem se da na bruslich taky pekne vyradit.
Laatst aangepast door goddart; 24-06-07 om 17:51. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj čarodějko
![]() děkuji za vydařenou informaci. Přesně tak, Amstelveen je můj tah ![]() Tak to je super, pocházíš tam odněkud, nebo to máš zmáklé? Jezdíš tam taky na bruslích? Já se teda sbalím skromně na úkor brusliček, už se moc těším a jdu se na nich vyřádit už teď, ať tam pak nedělám ostudu ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]()
|
|
|
|
|
#5 |
|
Volwaardig Lid
|
Jestli jsi na bruslich jako doma, tak si je proste do letadla obuj. To by snad nikomu nemelo vadit a tebe urcite nikdo vazit nebude. Maximalne jim budes v rentgenu pipat a celnici budou zkoumat, jestli v bruslich nemas schovanej kulomet a jestli nejsou kolecka zhotovena z plastickych trhavin anebo vyplnena omamnymi latkami.
Do kabelky si muzes vzit pro jistotu nejake lehke papuce nebo cvicky na prezuti. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Nieuw Lid
|
No, já si sice na kulomety ani na trhaviny moc nepotrpím, ale za dva měsíce ze mě může být klidně špión.
Myslíte si, že si můžu vzít velkou tašku do letadla jako příruční a vzít do ní brusle? nemáte s tím někdo zkušenosti? Aby mě s tím nevypakovali, protože bych byla bez bruslí :-( Je tady někdo taky bruslící maniak na tenkém ledě? :_)) Ahojky |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
v nedelu letim a take jsem hledala co a jak... muzes mit jedno prirucni zavazadlo do 5kg a dalsi velke do 20kg. ale radeji se mrkni na stranky letecke spolecnosti se kterou letis... ![]()
|
|