|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#1 |
|
Nieuw Lid
|
Nabízím práci v HORECA sektoru
Cau vsichni
Jak už jsem se zmínil na obecném foru, nabízím možnost zprostředkování legální práce včetně celé procedury vyžadující získání pracovního povolení. Pro všechny kdo mají SOFI Nr. případně i pro ty kteří o něj budou žádat. Jedná se o práci pro různé hotely v Amsterdamu. Úklid pokojů, úklid veřejných prostranství. Výhodou je absolutní solventnost. Plat 8,34 / hod, smlouva, placená dovolená, proplácená cesta. Pokud byste měli zájem kontaktujte mě prosím na mém emailu případně na čísle +31 625 207 784 Pokud zavoláte dneska, můžete v úterý nastoupit do Training centra. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj Psyrixi,
narazil jsem na Tvuj prispevek, ale vidim, ze uz je cca 10 mesicu stary. Firma me sem na par mesicu poslala na praci na jednom projektu a protoze tu budu i v lete, rad bych tu mel aspon na mesic pritelkyni. Aby si tu trochu pres prazdniny mohla privydelat, snazim se ji najit praci, kde by ji stacila jen anglictina. Napr. uklid v hotelech a podobne prace. Jsem vsak v Haagu, ne v Amstru. Tady bys o podobne praci, kterou nabizis, nevedel? Je studentka, takze nam jde vylozene jen o brigadu na mesic, dva. Diky moc za odpoved, Petr
|
|