![]() |
|
|
#1 |
|
Actief Lid
|
Vlak ci autobus do Ceska
Ahoj,chtela bych se zeptat tech,co do Ceska jezdi vlakem nebo autobusem,pres jakou spolecnost jezdite,jak dlouho ta cesta trva,jake jsou vase zkusenosti a ceny jizdenek.
Diky moc za vase informace. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
)cesta trva vetsinou podle jizdniho radu www.studentagency.cz, ja jezdim do Eindhovenu a to je z Prahy asi 12-13 hodin cesty... ![]() cena v pohode, 1550 pokud si koupis listek do triceti dnu predem (obousmerka) pokud jedes do Amstru pak dokonce jenom 990... jinak normalni ceny jsou kolem 2500... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Actief Lid
|
take jezdim ze stundetagency a jsem spokojena... ale jen me stve,ze to stavi v kazde ...
pres nemecko je to prece jen dalka ... sjizdi z venla na kolin a bonn a zbytecne si zajizdi. eurolines jede primo jen pres holansko a pak smer cr..jen je o trosku drazsi,ale zas neni tak plny a nestavi vsude... me to osobne nevadi a se student stale jezdim,protoze to mam do kolina blizko,ale v eindhovenu to je kolem 1 a v koline az kolem 6?? coz je objizdeni. protoze ja to mam na oba smery hodinu. maji to zle vyresene a osobne vas ty ,co jezdite z amstru lituji. ja jsem posledne jela z kolina do ostavy a platila jsem neco kolem 90eu tam i zpet,coz neni tak zle. vlakem nevim,ale posledne jsem to zjistovola a vyjde to nejdraz.dokonce vic nez letecky. ale studentagency ma dobry servis... a dokonce i pobocku v nijmegenu... ![]()
|
|
|
#4 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj, ja mam nejlepší zkušenosti s letadlem, letenka mě většinou přišla tak na cca 2000 - 2500 od http://www1.skyeurope.com/cz/. Nevýhodou je, že chce letenky koupit včas, tak 3 měsíce dopředu, jinakuž ty ceny tak zajímavý nejsou.
Autobusem jsem jela jednou, jízdenka stála asi 2400,- a cesta trvala 16 hodin!!! To bylo šíleny. Od studentagency, ale už nejsem student, takže to byla pěkně plná cena.... |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
To mate fajn, vy co se mate moznost tak brzo dostat na letiste, me by musel jet vlak nebo bus od nas do Prahy cca. o pulnoci, abych byla ve 4:40 v Praze na check in, ale nic takoveho neexistuje. Ale neva, dulezite je se podivat za nasima, znamyma a ty cesty nejsou tak drahe a jsou snesitelne. jak bus tak letadlo.Treba chudak kolegyne je z Capo Verde a letenka ji stoji 900 euro. Tak jezdi jednou do roka....:snik: |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
, ale ne z finančních důvodů, to je fakt. Já jsem ráda jezdívala s ČSAD Blansko, nebývalo to ani drahý a jezdilo to až na Moravu. Teď je to ovšem zrušený, takže jsem přesedlala na letadlo -
Sky Europe
a jsem s nima moooc spokojená. Jednou jsem jela s Eurolines, tou dlouho linkou přes Belgii, nevím jestli ještě furt jezdí, to jsme byli na cestě asi dvacetdva hodin. ![]()
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nieuw Lid
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Nieuw Lid
|
ja nejradeji cestuji s vlakem. Je to rychlejsi a pohodlnejsi. Cestuji se 40kg psem takze kupecko mam skoro vzdycky pro sebe. Vlak jezdi denno denne trasu utrecht - praha. Jezdi dokonce i tri vlaky denne ICQ, ale nejlepsi je jen jeden z nich, ma jen jeden prestup ve frankfurte. Cesta trva mezi 10 az 16 hodin, to zalezi na tom, ktery vlak si vyberes a kolikrat budes prestupovat.V praze mas vzdy spoj na moravu smerem bohumin. Jezdim az do Hranic na Morave a Opavu nemam daleko. Zazila jsem si skusenosti s autobusem a letadlem a cesta byla vzdy otresna co se tyce spoju. Cena se pohybuje. zalezi kde si koupis jizdenku. Jizdenka zakoupena v Cesku plati na tri mesice zatoz holanska jizdenka plati jenom jeden mesic. Pozor nutna rezervace vlaku pres nemecko, ale to ti uz reknou na nadrazi, protoze tu si musis taky zakoupit. Na vlaky se muzes podivat na www.ns.nl a na informace 0900 9296
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |