het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 26-05-07, 18:07   #1
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Cesi v Haagu?Nejaky sraz?

Ahoj vsichni, je zde nejaka grupa lidicek z ceska co pobyvaji v Haagu? Ja jsem dlouhodbe ve Wateringenu, takze pokud mate zajem muzeme zajit nekam na pivko poklabosit o tom, jak se zije a tak

JK
Arnost is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 26-05-07, 20:41   #2
Actief Lid

Nationaliteit:
jo. Ja taky pracuju v Haagu. Byvam tam tak ctyri dny v tydnu. Puvodne jsem z Brna. Nahodicka. Jen mam ted fofr, tak spis az nekdy v druhe pulce cervna.
B0791 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 27-05-07, 13:25   #3
Nieuw Lid

Nationaliteit:
..tak to je supr. Ja zde mam contract az do brezna 2008, takze to bude dost casu neco podniknout. doufam, ze se jeste nekdo ozve aby nas bylo vice. Kazdopadne se uz ted tesim
Arnost is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 09-06-07, 23:19   #4
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Ahojte,

ja jsem taky docasne v Haagu, zhruba do konce cervence, takze muzem nekdy neco podniknout. Nekdy ted v cervnu, nejlip vikend. V cervenci tu snad budu mit pritelkyni, jestli se mi teda podari pro ni sehnat na cervenec nejakou brigadu, kde nebudou chtit holandstinu.

Mejte se,

Petr
Oud 21-06-07, 08:11   #5
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Ahoj,
1.7.2007 odjizdim do Haagu, budu tam sest mesicu pracovne, potrebuju si tam sehnat byt - nemohli byste mi nekdo doporucit spolehlivou realitku? A urcite bych se tam s vama rada potkala, uz mate naplanovany nejaky sraz? Uvitam jakekoli info o Haagu. Diky predem!

Martina
frufru is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 21-06-07, 10:44   #6
Lid

Merel's avatar

Nationaliteit:
Nazdarek vsici,
Tak co tak udelat sraz v Boterwaag? Sice tam Honza ceske pivo uz nema, ale stejne je to tam dost prijemne. A co tak v nedeli 1.7. odpol/vecer? Ja tu jsem jenom do 10.7, pak jedu na rok pryc, tak bych rada zorganizovala neco pred tim.
Merel
Merel is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 21-06-07, 12:02   #7
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Jejda, tak to asi nezvládnu, přiletím až večer, myslím že kolem sedmé, pak vlakem do Haagu...Ledaže by to bylo blízko centra, kde budu ubytovaná (hotel Ibis) - to bych pak podle vašich instrukcí snad mohla dorazit.
Oud 22-06-07, 10:33   #8
Actief Lid

Nationaliteit:
Jee, ja o vikendech nemuzu, jezdim domu, do Ermela. Leda ze bych mela v nedeli sluzbu, ale to tak dopredu nevim. Kdyby to vyslo, ozvu se. Urcite.
B0791 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 22-06-07, 11:35   #9
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Mně by to taky vyhovovalo spíše přes týden nebo až příští víkend. Když si tak pročítám různé stránky o Holandsku, děsí mě, jaké tam bývá špatné počasí. Déšť moc ráda nemám, ale ty třicetistupňové vedra co jsou teď v Čechách taky ne. Pak mě zarazilo, že prý si Holanďani často šťourají v nose)...co se člověk nedoví při procházení různých diskuzí. Ale je to fajn, že tyhle fóra existují, člověk si o zemi udělá aspoň trošku obrázek (i když není nam vlastní zkušenost, všemu se věřit nedá).
Oud 22-06-07, 20:14   #10
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Ahoj Frufru,

tak to stourani v nose me vazne pobavilo. To jsi vycetla nekde tady? Nevim, nevim, ja jsem se s tim zatim moc nesetkal, ale asi zalezi, v jake spolecnosti se clovek pohybuje :-)

Jinak s tim bytem. Zrovna shanim kamaradce byt nebo pokoj, info sice stale nemam, ale snad v pondeli. Bylo by to bud v Haagu nebo spis v Delftu. Delft je sice cca 15 min salinou od Haagu, ale je to moc krasne studentske mesto. Jestli mas zajem a neplanujes ten hotel na celeho pul roku, tak Ti muzu dat vedet, jak budu mit dalsi info.

A pro vsechny, co se tyce srazu. Jsem rozhodne pro, klidne v tu nedeli 1.7.

Hezky vikend vsem,

Cago,

Onderwerp-opties

Berichtregels