|
|
#1 |
|
Nieuw Lid
|
Hledam praci.
Ahoj vsichni !! Jmenuju se Iveta, mam skoro sestimesicni dceru Sarah a ziju tady uz dva roky s holanskym pritelem Ottou.Chtela bych tady jit rada do prace,kdyz nam umoznili si najit tu praci bez povoleni.
Mluvim trosku Holansky.V cesku jsem pracovala v penzionu jako servirka sest let.Ale kazda prace pro me je dobra.S te jedne vyplaty co mame tak nam moc nezbyde.Jo a ten prispevek na deti taky neni nejstastnejsi.Bydlim v malem meste DenDolder to je patnact minut vlakem od Ultrechtu.Kazda odpoved je vitana a ja predem dekuju za tipy a nabidek. Preju vam vsem pekny den. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Volwaardig Lid
|
Iveto ja jsem si praci nasla tak ze jsem rozhodila cevecka po vsech obchodech v Amsterdamu,ve kterych jsem chtela pracovat ,na druhy den se me ozvali z parfumerie Douglas a den na to jsem mela praci.Mela jsem dva visazisticke kurzy takze jsem tam mohla delat primo vizazistku,mela jsem stesti.Rozhodne tedy radim poslat nebo jeste lepe prinest svoje cv tam kde by jsi chtela pracovat ,Utrecht je velke mesto tam budes mit asi vetsi sanci,urcite se ti nekdo ozve.Chce to myslet pozitivne
Jo a taky jsem tehdy mluvila holandsky tak na 60%.Preju hodne stesti |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
Pred dvema lety jsem se seznamila se svym nynejsim pritelem za kterym jsem se odstehovala sem,sintmaartensvlotbrug(vesnicka slozena z peti domu),a nechala jsem se presunout do Douglasu Alkmaar,kde ale take uz nepracuju,protoze hned pote co jsem tam nastoupila jsem otehotnela a oni me neprodlouzili smlouvu,coz mi ale vubec nevadi,protoze bych si nedovedla predstavit ze pujdu 3 mesice po porodu zase do prace. To me ale velise mrzi ,byla bych rada kdyby me nekdo navstivil,to jsem si ale podrezala vetev ze jsem se nastehovala sem do teto diry ![]() |
|
|
|
|
|
|