![]() |
|
|
#1 |
|
Gast
|
Nakup z Ceska? Shopping from Tsjechie?
Ahoj,
jezdim pravidelne CR - NL, pokud vam tu taky chybi treba cesky chleba, knedle, koreni, pivo [omezene mnozstvi], kava, cerstvy domaci strudl, leky, ceske filmy atd., nabizim vam moznost objednat si u mne nakup v CR. Dovezu az k vam domu, dovozne dle domluvy, vahy, vzdalenosti a poctu zajemcu. Rovnez mozna spolujizda, ctvrtek do NL, patek do CR. Cele Holandsko i Belgie. Vice na mailu. Wind ![]() Hi, I am riding regularly CR - NL, if you miss here also czech bread, dumpling, spacy, beer [not a lot], coffee etc., I offer to order shopping from Tsjechie. I bring everything to your home, freight about suasion, weight, distance and number of interested person. Also traveling to Tsjechie, every thursday to NL, friday to CR. Whole Holand and Belgie. More in e-mail. Wind Laatst aangepast door wind; 05-05-07 om 18:31. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Lid
|
Ahoj clovicku,tak to je uplne supr,fakt se mi to hodi,protoze spoustu veci tu jako v Cechach nekoupim,hlavne teda asi ohledne jidla,nic proti,ale preci jen... Domu se moc casto nedostanu,takze pravidelna tydenni dovazka je dokonalost, konecne paradni tema. Marc |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Ahoj, no to ja bych se zase nekdy prihlasila na tu spolujizdu, ale ja nejsem ridic, jestli by to nevadilo....
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Actief Lid
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Actief Lid
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Lid
|
No, ja prave doufam, ze by se na tohle mohli cechacci chytnout,protoze by bylo fajn alespon obcas posnidat pravy cesky chlebik a obidek zalejt jednou plznickou.
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Actief Lid
|
to mi povidej , ja mam jeste jednu plzen,tu schovavam na nejakou lepsi prilezitost,jinak me zbyly uz jen prazdny flasky v garazi :traan:
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Lid
|
Citaat:
:snik:no,to je prave ono,ja dostala od kamosky krasny trojkovy sklenky na plznicku a ted z nich piju tak akorat Bavarii...bylo by fakt supr,kdyby se nas seslo alespon 10-15,pak si myslim,ze by se to Windovy treba i vyplatilo a my bychom si kazdy patek mohli zakrojit poradny chlebik s hermelinem a na dobre traveni polkly dousek plzenskyho,uz jsem kontaktovala moje pratele,co na to rikaji a byli by vcelku i pro.Proste clovicek,ktery vyrostl v Cechach,tu jisto jiste musi postradat alespon neco |
|
|
|
|