het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 26-10-06, 20:39   #1
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Cesi v Brede a okoli

Ahoj .
Je to už delší dobu co jsem se tu registrovala ale zatím jsem jen tak přečítala kdo kde co píše. Ráda bych se seznámila s lidičkama co jim tady v Nizozemsku chybí ta naše česká nátura. Bydlím v okolí Bredy tak že komu se te nezdá daleko nevahejte a pište. Jo mimochodem máte taky plnej mrazák českýho cheba...?
saras is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 26-10-06, 22:41   #2
Gast

wind's avatar

Nationaliteit:
Cau krajanko a skoro sousedko, ja jsem se teprve dnes dozvedel o tomto foru a to jsem v NL uz vic nez rok...Ja jsem od Bredy vzdalen podle satelitni navigace 86.7 km, coz vzhledem k tomu, ze jsem doposud nevidel a neslysel o jinem krajanu v NL, se mi zda co by sutrem dohodil...Takze rad bych nekam na poharek pokecat tam u vas klidne rad zasel...Jsem naprosto pohodovy Jihomoravak, 31 letokruhu. Cau, Radim (CESKY CHLEBA NEMAM, ALE ASI 2 TUNY CES. KAFE)
wind is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 28-10-06, 12:45   #3
Volwaardig Lid

sloumik's avatar

Nationaliteit:
Breda neni daleko od Roterdamu, je to nejak kolem 60 km
My poradame veceri 25.11. v BBQ restauraci, tak jestli nemas jeste nic v planu tak prijdi za nama taky a klidne si vem sebou nejakou kamaradku nebo kamarada

http://www.tsjechie.net/board/f19/et...amu-10493.html
sloumik is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 08-02-07, 11:27   #4
Nieuw Lid

Ateiram's avatar

Nationaliteit:
ahoj ja jsem z Bredy no spis tu zije muj pritel Holandan jinak jsem z Pardubic a studuji prava v Olomouci napis mi neco o sobe papa
Ateiram is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-04-07, 18:14   #5
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Tsjechen in en om Breda

Ik ben op op zoek naar Tsjechische mensen die in Breda en omgeving wonen. Ik ben tsjechische en woon ca. 3 jaar in samen met mijn Nederlandse vriend in Breda. Alhoewel ik mijn leventje hier aardig opgebouwd heb, mis ik toch het contact met Tsjechische mensen in Nederland.
Als je in de buurt woont en het leuk vind, kunnen we misschien in contact komen

Groeten
Martina
robin&martina is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 19-04-07, 20:51   #6
Nieuw Lid

Ateiram's avatar

Nationaliteit:
Ahoj ja jsem Marieta a mám přítele v Bredě, jinak jsem z Pardubic, napis mi neco o sobe papa
Oud 20-04-07, 10:04   #7
Nieuw Lid

Nationaliteit:
ahoj

Diky za zpravu. Ja se jmenuju Martina, je mi 34 let, zatim zadny deti a v Brede bydlim skoro 2.5 roku. V Cechach jsem bydlela na severu v Litvinove. Ty bydlis stale v Pardubicich nebo u pritele v Brede?
Oud 20-04-07, 10:13   #8
VIP Lid

Josef's avatar

Nationaliteit:
ahoj holky

Ik ben ook Tsjechische en woon in Oisterwijk, neerbij Tilburg. Ik zou het ook heel leuk vinden om in contact met CZ mensen te komen. Ik kom oorspronkelijk uit Litomysl.
Radka Koch-Hartmanova
Josef is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 20-04-07, 10:20   #9
Nieuw Lid

Ateiram's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
robin&martina schreef:
Bericht bekijken
Diky za zpravu. Ja se jmenuju Martina, je mi 34 let, zatim zadny deti a v Brede bydlim skoro 2.5 roku. V Cechach jsem bydlela na severu v Litvinove. Ty bydlis stale v Pardubicich nebo u pritele v Brede?

Ahojky studuji v Olomouci prava druhym rokem, jinak stale bydlim v Pardubicich,ale s pritelem planujem,ze by bydlel dva roky v Cechach, dodelala bych skolu a pak planujem pobyt nejaky cas v Holandsku a pak Francie,ale zatim to jsou jen plany. A jak se Ti libi Breda? Mne moc.... A jsi vdana? Budu travit prazdniny v Brede....tak se muze treba i videt,hm?
Oud 20-04-07, 20:24   #10
Nieuw Lid

Nationaliteit:
A kdy presne chces travit prazdniny v Brede? To bysme urcite mohli zajit na pivo
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels