![]() |
|
|
#51 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
samozrejme mam rada zemi,kde sem se narodila a vzpominky za 20let nikdo nevymaze zakladku,kalby s kamaradkama , stredni skola ,prvni lasky atd atd ale bohuzel ma Barbie pravdu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Actief Lid
|
K tomuto se rada pripojuji... Po hmotne strance je v Cesku porad co dohanet, ale zase na druhou stranu, v holandske hospode se clovek nikdy tak nezasmeje a nepobavi jak v te ceske. S Holandanama sice moc sranda neni, ale zase se mi u nich libi jejich profesionalni pristup v praci, drzi si od sebe trosku odstup. V Cesku je to vsecko moc kamaradickovske a to taky neni dobry...
|
|
|
|
#53 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Actief Lid
|
Jj, presne moje rec, profesionalni pristup v pracovnich vztazich - to je v Cesku zatim velka neznama...
|
|
|
|
#55 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Actief Lid
|
No vsak ja mluvim pouze o vztazich v praci
Mozna se Holandani i v soukromi ridi tim, ze dobre ucty delaji dobre pratele .
|
|
|
|
#57 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]()
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Nieuw Lid
|
:)
Jooo tak to ja jsem jedna (mozna jedina) z tech co nedaji na ten rizek v chlebu doputit .... na cestu vlakem ...busem..letadlem... vdycky jsem byla tak rada ze mi jich par mamca udela na cestu ... No uz se tesim na priste.. Pamatuju jak sem takhle jela busem do NL a nemela sem s sebou rizky a typek predemnou si to tam pekne rozbalil ve velkym ..uz nikdy nechci zazit ty sliny a tichou zavist
![]() Vsak takhle to mam nauceny uz od skoly a cesty typu *skola v prirode*a nedam nedam a nedam dopustit ![]() Jsem hladova ceska ![]() |
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
![]() |