![]() |
|
|
#1 |
|
Actief Lid
|
Verblijfsvergunning
Pritel volala na gemeente a oznamili mu ze musim mit rodny list a potvrzeni o stavu prelozeny holandskym soudnim prekladatelem... nevite nekdo co je na tom pravdy??
![]() ze by jim cesky soudni prekladatel nebyl dost dobrej??? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nieuw Lid
|
zalezi na razitku ktere prekladatel ma takovy to kulaty razitko, takze bud ma clovek statnici cestina -holandstina nebo naopak.......tak si s tim tak urady hraji......kazdopadne mam kamarada a kamarakku, kteri maji jedno a druhy ono.....kontakt zaslu jestli je to jeste aktualni s pozdravem Zdenka
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Actief Lid
|
ja to mela od rozdilnych prekladatelu pokazdy a nikdy se nic nestalo
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Actief Lid
|
Ja jsem to taky mela prelozeny z CR s kulatym razitkem a nebyl problem. Nechavala jsem prelozit jen rodny list.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Actief Lid
|
dekuju za rady!!
razitko zkontroluju a budu doufat, ze vsechno bude v pohode![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Actief Lid
|
Mi na gemeente pekne nadzvedli mandle... nejdriv kecu hromada ze jsem si to nechala prelozit v cechach a ze to asi nemuze uznat, ale kdyz jsem ji rekla ze mi dali kontakt na ministerstvu najednou bylo vsechno v pohode a ani jsem nepotrebovala potvrzeni o stavu.... a nakonec mi oznamila, ze moje ctrnact dni stary fotky jsou nepouzitelny protoze maj modry pozadi... proste furt jim neni neco dobry....
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Co se tyka prekladatelu, tak to taky na nas zkouseli, ze nam ceskeho prekladatele neuznaji, jsou snad cesti prekladatele horsi nez holandsti?? A jinak jsem na rodnem liste musela mit jeste apostilni razitko, ktere muselo byt take prelozene. Nabehala jsem se az az... |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
tak to nechapu,proc nechteji uznat ceskeho prekladatele??ja uz jsem tam byla 2x a nebyl problem. to je ale bordel,na kazdem gemeente rikaji neco jineho sila. no a kulate razitko potrebujes jak na rodny list tak na ten druhy dokument a to vse s apostilou a prelozene.
|
|