![]() |
|
|
#1 |
|
Nieuw Lid
|
Já si taky chci popovídat
Dobry den česky lidí,
Jsem Hollandian a chci učit lepšý česky. Kdo chce byt muj-moje ucitel(ka) a mluvit taky dost holansky? Bydlim v Bergschenhoek ale pul hodinky v auta není problem. Jak vidite, jsem velky vyzva pro ucitele. Paul |
|
|
|
|
|
#2 |
|
CZ Moderator
|
Vítej v České Části našeho krásného fóra Paul Everte!
Nevím 100% jistě jestli tu najdeš učitele/učitelku Češtiny. Co ti však mužu říci s jistotou je, že když tu občas napíšeš příspěvek v Čestině, určitě dostaneš odpověď. I tímto způsobem se trochu přiučíš Přeju ti hodně štěstí a ůspěchu s učením, a doufam že brzy seženeš nějakou učitelku... poněvadž chlapů tu moc není... bohužel. Zatím nashledanou a těším se na tvé další příspěvky ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
Ahoj Paul,
blahopřeji, jde ti to dobře. Začínáš, ale troufneš si (je durft wel). To je důležité, neboj se. Přeji úspěch, napiš někdy několik slov. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Volwaardig Lid
|
je to moc krasne a vyzyvave!!!
ja jsem byla ucitelka,vim jak na to, ale nevim, kde se tve mestecko nachazi..... pokud bys to nemel daleko do Koningsbosch, muzeme se domluvit.mam i gramaticke knizky - jeste vlastni, z doby, kdy se delala ja zkousky. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj vsjechni,
Dekuju pro vaše reakce. To bude dost prace rozumit vsjechno ale mam čas a slovník. Pišu potom odpověd na otázky a reakce. Paul |
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Actief Lid
|
Mily Paul,
tvoje cestina je primo uzasna...moc se tesim na dalsi prispevky. Jinak si dovolim ti tvoje texty opravit, z toho se taky muzes neco naucit. Citaat:
Citaat:
Laatst aangepast door Jay62; 20-03-07 om 10:42. |
||
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Nieuw Lid
|