![]() |
|
|
#1 |
|
Volwaardig Lid
|
Navsteva v Amstelveenu
Kdo chcete, prijdte se za mnou podivat do Amstelveenu. Domek jeste nemam uplne obytny, ale nejakou tu párty uz snese (a i snesl). Navrhuju mensi "zatezkavaci zkousku" na tuhle sobotu 10.3. odpoledne.
Ozvete se mi prosim, kdo byste prisel... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
Ahoj Adame, tak ja se teda hlasim Jeste ti dam vedet pres PM![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Volwaardig Lid
|
Upresneni
Tak zatim vim asi o 8 lidech, z nichz nekteri odejdou driv a nekteri (kupodivu jini) zase dorazi az pozdejc. Potom asi 3 lidi prijdou podle toho, jestli jim to vyjde nebo ne. Tech, kteri neprijdou je zhruba 5 miliard, ale tim se nenechte odradit - o to jedinecnejsi a originalnejsi si pak muzeme pripadat my, kdo tu budem. Jeste je tu jedna specificka skupina a to Bussum - tam jsem vyslal zpravu, ale jeste jsem se nezeptal, kdo vlastne prijde (vetsinou to byva takovych 0 az 6 lidi).
Kdo z vas nevi, kam prijit, tak:
. Tudiz vyhlasuju zacatek asi tak na 14:15 no a prijdte, jak vam to vyjde . |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Volwaardig Lid
|
Jeste jednou tuhle sobotu 24.3. 17:00 - 22:00
Ahoj vespolek
Ted tu mam na weekend Katku s Dorotkou, takze kdo chcete a muzete, tak prijdte - budou knedliky a nejspis svickova . Snazil jsem se obvolat, koho jsem si vzpomnel, ale uz v tom mam zmatek, takze prijdte i vy, kterym jsem se nedovolal, nebo komu jsem rekl, ze jeste zavolam a upresnim atd.Zacneme uz v pet a to tentokrat vyjimecne doopravdy, jelikoz musime skoncit uz v 22:00. Holky vzaly ssebou housle, tak bude mozna i veselo... Kdo nevite, kde bydlim (vedle policie v Amstelveenu) tak se me zeptejte na 0612304014. Uz se tesime A+K+D ![]() |
|
|
|