Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Práce a život v Nizozemí
kurz holandštiny v Praze

kurz holandštiny v Praze

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 25-02-07, 19:17   #1
Lid

Nationaliteit:
kurz holandštiny v Praze

Ahoj,

Jsem v holandštině úplný začátečník, ale chci se učit - jak už to tak bývá..přítel je Holanďan. Agentura Noisis nabízí za 2880Kc 16 výukových týdnů. Učebna je mezi IPakem a Náměstí Míru. Učitel bude Čech, ale potřebují celkem 4 účastníky kurzu, aby otevřeli. Samozřejmě, jelikož by nás bylo tak málo, je možný se dohodnout na dnu a hodině výuky. Nemáte někdo zájem? Kurz už měl běžet, ale neběží, takže by začal co nejdříve a cena je příjemná, co jsem viděla jinde...Navíc se většinou pro nedostatek zajmů kurzy neotevřou.

Anna
Anna P is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 26-02-07, 09:39   #2
VIP Lid

Beruska's avatar

Zkousela ses ptat na Statni Jazykove Skole?
Kurzy jsou skvele, vedene Holandanem. Chodila jsem tam pres 2 roky a nemohla jsem si stezovat!
Oud 26-02-07, 09:54   #3
Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Beruska schreef:
Bericht bekijken
Zkousela ses ptat na Statni Jazykove Skole?
Kurzy jsou skvele, vedene Holandanem. Chodila jsem tam pres 2 roky a nemohla jsem si stezovat!
Ahoj,
o nich vím, ale ty jsou celorocni. Tj. ze zacatecnici se teď neotvírají, zase až v září. Pro tento semestr mají jen navazujcí kurzy.
Oud 26-02-07, 20:01   #4
Nieuw Lid

Kurz

Ahoj, asi bych mel zajem, chtel bych vedet nejake podrobnosti: kolik to dela vyucovacich hodin tydne a co je to za lektora (vzdelani a podobne), respektive podle ktere ucebnice by se melo ucit a jestli je v cene kurzu. Dik

Vadim
wadis is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 26-02-07, 22:08   #5
Lid

Nationaliteit:
Ahoj,
jsou to 2 vyucovaci hodiny tydne. Co má lektor za vzdělání? To nevim. A podle které učebnice se jede, na to jsem se jako začátečník neptala. Ono tech kurzu v Praze moc není, teda jsou, ale když zavoláš, zjištíš, že je většinou neotevřou. Rozhodne to bude ucebnice vhodna pro začátečníky a tak jich zas tak moc nebude..
Jinak mrkni na www.noisis.cz. Je tam i kontakt. Nejlepší se obrátit rovnou na slečnu: Karolina Wencelova; Tel.: +420603758630
Oud 02-03-07, 16:23   #6
Nieuw Lid

Lucka22's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Anna P schreef:
Bericht bekijken
Ahoj,
jsou to 2 vyucovaci hodiny tydne. Co má lektor za vzdělání? To nevim. A podle které učebnice se jede, na to jsem se jako začátečník neptala. Ono tech kurzu v Praze moc není, teda jsou, ale když zavoláš, zjištíš, že je většinou neotevřou. Rozhodne to bude ucebnice vhodna pro začátečníky a tak jich zas tak moc nebude..
Jinak mrkni na www.noisis.cz. Je tam i kontakt. Nejlepší se obrátit rovnou na slečnu: Karolina Wencelova; Tel.: +420603758630
jeste porad hledas nekoho do toho kurzu nebo uz je to rozjety?
Lucka22 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 02-03-07, 16:35   #7
Lid

Nationaliteit:
Ahoj,no tam to nakonec cely ztorskotalo...Ze jak byl uz rozjety semestr, nakonec nemel cas lektor..Takovy prapodivny. Takze ja se ted zapsala na kurzy jinam a tam uz to bezi.
http://www.e-jazyky.cz/
Oud 02-03-07, 16:37   #8
Nieuw Lid

Lucka22's avatar

Nationaliteit:
dík
Lucka22 is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Forumnavigatie

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.2.0 - RSS Feed