het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 13-02-07, 21:17   #41
Actief Lid

kacenice's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
ascella schreef:
Bericht bekijken
lidicky,kam jsme se to dopracovali....copak je holandsko tak jedinecny???zlate cechy!!!ach jo.kdybych tady nemela pritele,tak uz davno vydelavam v anglii ci ve svedsku anebo ve slunne italii.....presne-lidi se jim tady prizpusobji,uci se jazyky a jejich kaaskop-zvyky a stejne nas tady neakceptuji jako sboe rovne cleny EU.tak na co pak unie,kdyz jsou rozdily????....... jdu sekat maso.na zitrek :o)
no ja si rikam ze mit pritel hotovou skolu tak balime kufry a jedem do cech, protoze me to tu pekne vyciluje a to jsem tu v podstate chvili... clovek aby lezl po kolenou a pritom zas tak uzasny to tu neni....
kacenice is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-02-07, 21:49   #42
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
kacenice schreef:
Bericht bekijken
no ja si rikam ze mit pritel hotovou skolu tak balime kufry a jedem do cech, protoze me to tu pekne vyciluje a to jsem tu v podstate chvili... clovek aby lezl po kolenou a pritom zas tak uzasny to tu neni....

no to se nekdo ma,kdyz se muze vratit do cech,jenze ja tam nic nemam a pritel by si asi praci nenasel...takze jedine reseni je cekat cekat cekat...
ale uz me s... s tim jejim-otevrou -neotevrou...
Oud 13-02-07, 21:57   #43
Actief Lid

kacenice's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
janicka36 schreef:
Bericht bekijken
no to se nekdo ma,kdyz se muze vratit do cech,jenze ja tam nic nemam a pritel by si asi praci nenasel...takze jedine reseni je cekat cekat cekat...
ale uz me s... s tim jejim-otevrou -neotevrou...
no mam tam rodice s otevrenou naruci... nase mamina by byla stastna, kdyby me mela zpatky...
Oud 13-02-07, 21:59   #44
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
kacenice schreef:
Bericht bekijken
no mam tam rodice s otevrenou naruci... nase mamina by byla stastna, kdyby me mela zpatky...
no moje taky,ale me by z ni asi praskla hlava brzo ,mam svoji maminku rada,ale mit ji az moc blizko bych zas nechtela teda
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-02-07, 22:07   #45
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Katy schreef:
Bericht bekijken
no moje taky,ale me by z ni asi praskla hlava brzo ,mam svoji maminku rada,ale mit ji az moc blizko bych zas nechtela teda

no myslela jsem to takhle...
sice tam mame pokojik,ale sorry tady mame baracek a nemenila bych,jen ta prace no...
a asi by jsem si s nima po delsi dobe lezla na nervy...staci mi s brachou 14 dni tady.mamca to ne ta by mohla bliz.

jenze pritel neumi cesky a tak nic..na co mu je nemcina,holandstina a anglictina v cr (severni morava) asi to co me tady cestina..
Oud 13-02-07, 23:13   #46
Actief Lid

anavi's avatar

Nationaliteit:
minimalne pul roku odpracovat kdekoliv, pak prijit "nedobrovolne" o praci. S podporou se hleda lip. To i CWI spolupracuje.
anavi is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 14-02-07, 06:57   #47
Actief Lid

kacenice's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
janicka36 schreef:
Bericht bekijken
no myslela jsem to takhle...
sice tam mame pokojik,ale sorry tady mame baracek a nemenila bych,jen ta prace no...
a asi by jsem si s nima po delsi dobe lezla na nervy...staci mi s brachou 14 dni tady.mamca to ne ta by mohla bliz.

jenze pritel neumi cesky a tak nic..na co mu je nemcina,holandstina a anglictina v cr (severni morava) asi to co me tady cestina..
no ja jsem na tom lip v cechach, tam mam aspon vlastni skrin, tady nemame nic a jeste zijem u jeho rodicu...
no a u prahy hleda par logistickejch firem manazery s holandstinou a anglictinou
Oud 14-02-07, 08:35   #48
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
kacenice schreef:
Bericht bekijken
no ja jsem na tom lip v cechach, tam mam aspon vlastni skrin, tady nemame nic a jeste zijem u jeho rodicu...
no a u prahy hleda par logistickejch firem manazery s holandstinou a anglictinou
No ja uz se tesim do prace, az budu financne nezavisla na partnerovi a budu moci i neco koupit k nam domu, protoze to, co je opravdu jen za moje penize je moje skrin obleceni , par veci do kuchyne a nejaka ta flausova deka.. , jinak vsechno koupil pritel... takze se chystam na nabytek do obyvaku, ten pujde z meho!
Jo, Kacko, u rodicu pritele, to Ti nezavidim, trebas jsou hodni, ale neni nad to ve svem, byt Vama, snazim se prestehovat trebas do minibytu, ale jen sami dva, ono to vecne nebude delat dobrotu, uz i to, ze oni Holandane i jinak ji... nevim jak u Vas, moje "tchyne" dela tak neskutecne kombinace - jabkova SLADKA omacka na maso a brambory a dezert je jogurt s marmeladou... ona chape, ze ji reknu, nezlobte se, vezmu si jen maso a brambory, ale tohle rikam jen jednou do dvou mesicu, protoze bydli od nas daleko, ale presto je mi tak trochu trapne, protoze je hodna, ale predstavit si, ze ji to musim rikat kazdy den... a vysvetlovat to proc... A s pritelem to je jednoduche, se mnou ji, to co varim ja a s mamou co vari ona....

Laatst aangepast door Alma; 14-02-07 om 08:40.
Reden: dodatek
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 14-02-07, 08:40   #49
Volwaardig Lid

ascella's avatar

Nationaliteit:
mam uplne stejnou situaci.pritel holandan se do cech nepotrha a cecky stejne neumi.takze ja tu 'musim' cekat a cekat a doufat....no jak ja se citim dobre.25let,6let oppas a poradna kariera v nedohledu :o))) hmmm,to zni fantasticky
Oud 14-02-07, 08:41   #50
Volwaardig Lid

ascella's avatar

Nationaliteit:
uplne te chapu,ja jsem sice koupila par veci k nam do bytu,ale byt je psany na nej(ja jinak) a i kdyz mu platim pulku najem+jidlo a mam klice,tak se stale citim,ze jsem na nej vazana.....kez bych mohla byt uplne nezavisla anemit pocit,ze se tady prizivuji.... asi ho unesu do cech na rok,aby videl,jake to je....

Onderwerp-opties

Berichtregels