![]() |
|
|
#41 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
no to se nekdo ma,kdyz se muze vratit do cech,jenze ja tam nic nemam a pritel by si asi praci nenasel...takze jedine reseni je cekat cekat cekat... ale uz me s... s tim jejim-otevrou -neotevrou...
|
|
|
|
#43 |
|
Actief Lid
|
no mam tam rodice s otevrenou naruci... nase mamina by byla stastna, kdyby me mela zpatky...
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Actief Lid
|
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
no myslela jsem to takhle... sice tam mame pokojik,ale sorry tady mame baracek a nemenila bych,jen ta prace no... a asi by jsem si s nima po delsi dobe lezla na nervy...staci mi s brachou 14 dni tady.mamca to ne ta by mohla bliz. jenze pritel neumi cesky a tak nic..na co mu je nemcina,holandstina a anglictina v cr (severni morava) asi to co me tady cestina..
|
|
|
|
#47 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
, tady nemame nic a jeste zijem u jeho rodicu... no a u prahy hleda par logistickejch firem manazery s holandstinou a anglictinou ![]() |
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
, par veci do kuchyne a nejaka ta flausova deka.. , jinak vsechno koupil pritel... takze se chystam na nabytek do obyvaku, ten pujde z meho!Jo, Kacko, u rodicu pritele, to Ti nezavidim, trebas jsou hodni, ale neni nad to ve svem, byt Vama, snazim se prestehovat trebas do minibytu, ale jen sami dva, ono to vecne nebude delat dobrotu, uz i to, ze oni Holandane i jinak ji... nevim jak u Vas, moje "tchyne" dela tak neskutecne kombinace - jabkova SLADKA omacka na maso a brambory a dezert je jogurt s marmeladou... ona chape, ze ji reknu, nezlobte se, vezmu si jen maso a brambory, ale tohle rikam jen jednou do dvou mesicu, protoze bydli od nas daleko, ale presto je mi tak trochu trapne, protoze je hodna, ale predstavit si, ze ji to musim rikat kazdy den... a vysvetlovat to proc... A s pritelem to je jednoduche, se mnou ji, to co varim ja a s mamou co vari ona.... Laatst aangepast door Alma; 14-02-07 om 08:40. Reden: dodatek |
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Volwaardig Lid
|
mam uplne stejnou situaci.pritel holandan se do cech nepotrha a cecky stejne neumi.takze ja tu 'musim' cekat a cekat a doufat....no jak ja se citim dobre.25let,6let oppas a poradna kariera v nedohledu :o))) hmmm,to zni fantasticky
|
|
|
|
#50 |
|
Volwaardig Lid
|
uplne te chapu,ja jsem sice koupila par veci k nam do bytu,ale byt je psany na nej(ja jinak) a i kdyz mu platim pulku najem+jidlo a mam klice,tak se stale citim,ze jsem na nej vazana.....kez bych mohla byt uplne nezavisla anemit pocit,ze se tady prizivuji.... asi ho unesu do cech na rok,aby videl,jake to je....
|
|