het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 08-02-07, 21:13   #1
Nieuw Lid

hmyzan's avatar

Nationaliteit:
Zpivani, zpivani, vsecky smutky zahani....

Nazdarek lidicky,
tak jsem se tu po dlouhe dobe zase objevila a chtela bych se vas zeptat, co tady v Holandsku poslouchate za hudbu?
Mate s sebou hodne ceskych CDcek, nebo jste si nasli uz i nejakeho oblibence na poli holandske pop-music, s kterym si muzete prozpevovat, kdyz je vam treba smutno a chcete se rozveselit?
:y eah:
Za sebe muzu rict, ze ceska hudba prevlada, pak samozrejme hodne anglicky zpivane, ale co opravdu nemusim jsou "holandsti Gottove" jako napr. Frans Bauer. I kdyz jako clovek je mi sympaticky...
:g itaar::git aar:
Jo, a pak jeste taky pravidelne posloucham nedelni pohadku na Ceskem rozhlase
Tak piste, piste, urcite se mezi vasimi odpovedmi najdou i dobre tipy pro nas ostatni....
hmyzan is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 08-02-07, 21:48   #2
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
Ahoj,tak ja vetsinou posloucham evropu2 ci helax pres net...
no a jinak u me prevladaji asi anglicke pisnicky,i kdyz ceske a slovenske tady taky mam...ale jak je posloucham,je mi z nich smutno....(nektere) ,ale nekdy me to chytne a posloucham je cely den a noc,hlavne s prateli

take se hodne divam na TMF
radio zadne to si naladim nemecke Fantasy ci belgicke q-radio.
holandska hudba me nejak nebere...nesnasim toppers...no des.
ale zas takovy di-rect,krezip a bluf ujdou...
Oud 08-02-07, 21:49   #3
CZ Moderator

Gambrinus's avatar

Nationaliteit:
No... sice jsem se tu narodil, ale stejne mam radeji Cesky kapely.
Krystof, Chinaski a Kabát se me libej vic nez nejaky Marianne Weber nebo 'Nederrap' atd.
Ale co podle me holandani umej lip je elektronicka hudba, to co se toci v Cechach je docela chudy ve srovnani se zdejsi scenou, nebou treba Anglickou ci Nemeckou.
A i ty party tu maji lepsi, jdu radeji na Qlimax ci Trance Energy nez na Czechtek

Kdyz mam naladu na hudbu z '30 let nebo na soucasny pop/rock tak si dam do prehravace Cesky cedecko.
A kdyz mam chut na neco rychlejsiho, tvrdciho tak si otevru Holandsky radio. To je fakt jediny co se tady v NL da poslouchat, trance a tak, ostatni styly jsou na nic.
Gambrinus is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 09-02-07, 08:18   #4
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Jo, tak to ja posloucham hudbu zase z uplne jinyho soudku, spise latinskoamericke - takze Ricky Martin, Paulina Rubio, Juanez..a taky se mi libi Marianne Faithfull. Asi tak predloni me uplne chytla ceska kapela - a to Divokej Bill, libi se mi, jak hraji na spoustu klasickych hudebnich nastroju jako jsou treba housle... A z ceskych potom samozrejme klasika, jako Olympic, Petr Novak...Co mi pripadne priserne jsou normalizacni hity a la Pijeme kolu a Davej ber!, u toho mi vstava husi kuze! vyborne na zkazeni nalady....:traan: :traan: Z holandskych me zatim nechytlo nic, asi i proto, ze jsem zatim mistni hudbu nejak vice nepoznala, akorat v lete jsme meli takovou "vinovou seanci" u znamych a jak se nam trochu rozproudila krev, tak tam pustili Boodewijna de Grota a na to jsme se vykrúcali ,a byla docela parba! pripada mi, ze on ma taky takove pisnicky, ktere si lidi zapamatuji a pak si je muzou i zazpivat, ale denne bych ho taky neposlouchala... neco jako nas Kaja
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 09-02-07, 10:16   #5
Actief Lid

Mishka's avatar

Nationaliteit:
Hudebni scena v NL se mi libi. Zvlaste pak trance styl. Jsou tu naprosto uzasni DJove, jako Tiesto, Armin van Buuren apod. A uz dlouho bych se chtela dostat na White sensation, ale vzdycky mi do toho neco prijde. Z tech dalsich se mi pak libi Anouk, Krezip, Di-rect anebo Kane! Z cesky muziky uz me dlouho nic nenadchlo, je mi to lito ale bohuzel
Ale mam tu par CeDecek, ruzny smesky a kdyz se mi zasteskne dokonce i ty sileny Lunetik si pustim, vetsinou i s plynem, jelikoz se to neda vydrzet Ale hlavne, ze to zpiva cesky...gitaar:
Oud 20-02-07, 16:18   #6
Volwaardig Lid

adam.zach's avatar

Nationaliteit:
Ja kdyz uz si neco poustim, tak to pak taky posloucham. A poslouchat vetsinou nemam cas...
Kdyz si ho nahodou nekdy trochu udelam, tak spis honem ctu, anebo (pokud je to jeste ve dne) si hraju sam.
Tudiz tu vystacim s par CDcky jako Dedecek, Navarova, Okudzava a pro jóó tesklive nalady mam jeste nejake ty tahle hornacke lidovky.:snik:
Asi jsem fakt v necem trochu jinej ...
adam.zach is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 02-03-07, 12:49   #7
Actief Lid

goddart's avatar

Nationaliteit:
Jj, Adame, to znam... Posloucham denne cesky rozhlas a kolem pul sedme vecer tam jde pravidelne pasmo lidove muziky a dechovek.
Jakozto zaryty odpurce tohoto zanru jsem v Cesku vzdy preladovala nebo vypinala ... ted tu pulhodinku prezivam celkem v klidu a dokonce si i "nostalgicky" prozpevuju...
Jinak mam tady krasne CDcko od Hany a Petra Ulrychovych a Cechomoru, a ty hraji furt dokola, chudaci sousedi...
Z holandske hudby posloucham od vseho neco, to zalezi na tom,jestli je to hezka pisnicka, nez ze bych mela vylozene nejakou oblibenou skupinu...

Onderwerp-opties

Berichtregels