![]() |
|
|
#1 |
|
Actief Lid
|
Holandska televize
Ahoj vsichni Cechoslovaci
, koukate se na holandskou televizi a mate nejake oblibene holandske porady, na ktere se v ramci moznosti koukate pravidelne? Co se vam libi nebo nelibi na tom,jak Holandane "delaji televizi"? Ja osobne koukam pravidelne asi jen na zpravy, vetsinou na RTL 7 nebo na Journaal na NED 1. Taky me docela bavi porady,ktere dela Andre van Duin ( komik ) a v posledni dobe se mi libil ctyrdilny serial Julianna,ktery vysilala verejnopravni televize, tusim,ze na NED 3. Jinak vetsina holandskych filmu mi nic nerika, neni to moje krevni skupina... Docela me bavi souteze, napr. Weekend Miljonairs, dobre se z nich da chytat holandstina . A co uplne nesnasim,tak jsou ruzne reality show typu Big Brother, Gouden Kooi, atd. atd. Pak se mi taky moc libi, ze zahranicni filmy nejsou nadabovane!
|
|
|
|
#2 |
|
Actief Lid
|
no,tak ja se koukam kazde rano na rtl4 na zpravy a vecer na sbs6...
jinak takhle me moc holandske porady neberou,zatim jsem nenasla jeden,na ktery bych se divala pravidelne... o vikendu koukame s pritelem na kreslene serialy na jetixu,ale tot vse... jinak se mi tu na jejich tv libi,ze neprekladaji americke porady. ![]()
|
|
|
#3 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
No tak ja musim rict, ze uz od zakladu nejsem televizni typ (i v CR jsem travila u TV minimum casu), ale kdyz obcas nemam do ceho pichnout, tak kouknu do programu, ze bych se na neco event. podivala.... v CR se vzdycky neco dalo vybrat, ale tady...
? Vetsinou nakonec nic nenajdu... zda se, ze jsou tady jeste vetsi milovnici vselijakych tech estrad, speaker show, tv soutezi nez v CR, jinak nevim, proc by tu teda toho tolik vysilali... filmu minimum, hlavne treba kolem osme vecer, kdy v ceske telvizi obvykle neco bezi... Takze jedine, na co se tady divam (jeste k tomu na pul oka) jsou nejake ty zpravy, protoze se na ne diva pritel a ja se u toho obcas nachomejtnu . Jinak v TV v CR mam strasne rada svatecni programy, kdy bezi pres Vanoce a jine svatky spousta pohadek, tady asi snad neco takoveho budou mit ve svatky taky?? Jeste jsem to nestihla zaregistrovat , snad jo ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Actief Lid
|
Posledni holandsky porad na ktery jsem se divala bylo Groeten uit rimboe. Ted uz holandsko nechytnu - ale ani se o to nesnazim.
Jinak co me napada, ze bylo z holandskych filmu divatelne: komedie Flodder (prvni) a Schatjes. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Actief Lid
|
Tak vidim,ze jsme na tom vsichni stejne
- zpravy . Jinak na Vanoce se podle me nic extra nevysilalo, taktez na Silvestra, ale vlastne to asi nemuzu posuzovat,protoze jsem se pro jistotu zasobila ceskyma pohadkama , holt jsme z Ceska rozmazleni. Kdyz treba srovnam ceske kreslene i hrane pohadky a zdejsi "tvorbu", tak je to opravdu sto a jedna. Jiny kraj, jiny mrav... Jsem rada,ze ted je hodne poradu Ceske televize jako online vysilani na internetu a ze pres internet vysila i Cesky rozhlas,ten mam naladeny skoro denne. Ale to uz odbiham od tematu...
|
|
|
|
#6 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Sice ty ceske pohadky bezi vzdycky uz takzvane po padesateprvni, ale taky na ne nedam dopustit.... ani nevim, jestli tu maji neco jako je ceska hrana pohadka, treba Popelka nebo Z pekla stesti? Je fakt, ze my jsme asi moc rozmazleni
ale kdyz me se to tak liiibiii (jak male decko, co!).... a potom tady zapnem televizi a vidime ty reality show a divime se! ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Actief Lid
|
Zajimave tema! Seznamte se s pravym TV maniakem
Na mistni televizi jsem si zvykla docela rychle, ze zacatku mi delalo problem, pamatovat si jednotlive kanaly, ale ted... vim presne, kde co davaj a v kolik to davaj Vetsinou se divam na americky serialy jako Gray's anatomy, PrisonBreak, Lost, Talkshow Oprah a sem tam kdyz je dobry film. Z holandskych programu je to pravidelne RTL travel, Jensen, Raymann je laat nebo Lama's ... Bajecny humor! No a zpravy mam nejradeji na RTL 4 a Hart in Nederland. Samozrejme pokud si dovezu knizku z Cech, televize me absolutne nezajima. Ale bohuzel, knizka mi vydrzi tak maximalne tri dny, protoze ji doslova shltnu. A pak musim cekat na dalsi navstevu ceskeho knihkupectvi ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Nieuw Lid
|
je to fakt neni nad ceskou televizi o vanocich. tady pohadky jako u nas vubec asi neznaji, a na silvestra to byl vrchol hnus sranda jak v
marnici,na zadnym programu se nic slusnyho nedavalo.teda i Holandani si stezovali a to uz je co rict. jinak celej rok porad to sami do nekonecna opakujou serialy .taky vetsinou koukam na zpravy,a mam jeste cesky knihy tak je porad dokola ctu. jarka |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Volwaardig Lid
|
Ahojky,
tak u nas bezi vetsinou ceska TV, uz jsem nasima pohadkama nakazila i manzela , a kdyz uz se divam na holandskou TV, tak je to napr. Lost, dr. House, de Bevaling (ten jsem si za zadnou cenu nenechala ujit) a ted se divame na Steren dansen op het ijs po SBS6 a samozrejme jako vetsina z vas na zpravy po RTL4, nebo SBS6. Toz tak . |
|
|
|