![]() |
|
|
#21 |
|
Actief Lid
|
pokud te chytnou jak jedes jako obcan zijici v NL v aute s cizi poznavaci znackou tak riskujes, ze budes muset doplacet za to auto az dojnasobek BPM - to dela u noveho auta 45% ceny a jsou na to tabulky kolik se odpocitava s vekem.
Muzes to riskovat, ale nevedomost neomlouva. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Nieuw Lid
|
Kdyz jsem se loni vdala a menila obcanku,informovala jsem se a rekli mi,ze mohu mit klidne 10 trv.pobytu v EU.Na jednu stranu je to fakt,jak by ti v cechach vydali treba novy pas,kdyz tam nemas trvaly pobyt,nevim je to dost problem,kazdy ti rekne neco jineho,me to rekli v Brne na evidenci obyvatel.
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
#24 |
|
Nieuw Lid
|
To jo,ale vystavuji ti ho v trvalem bydlisti,tak kam potom pujdes?Vyplnujes trv.bydliste.Fakt nevim jak to tedy je.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Volwaardig Lid
|
Ja jsem se zatim nesetkala s tim ze chteli policajti videt papiry od auta.A co kdyz ji policajti zastavi a ona jim vzdy ukaze cesky pas a cesky papiry,to pak by znamenalo ze je tu jako turistka?!nebo myslite ze by si overovali ze je tu nekde hlasena?
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
nahoda je vul,nikdy nevis a problemy pak za to nestojej kdyz narazis na peclivyho policajta-jako kdysi ja,tak evr,ze si to bude chtit zjistit ja jsem jednou takhle rano v pohode jela do skoly ,najednou prede mnou zastavilo osobni auto-vylez policajt a zacal,ze jedu moc blizko nej ,ze mi da pokutu a chtel vedet,jestli tu bydlim,chtel videt ridicak.. |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Volwaardig Lid
|
myslim ze to stejne risknu. no a kdyz me zastavi tak reknu ze to auto sice mam nahlasene v cr ale v nl ho nepouzivam a ze ted dojel muj tata nebo nekdo z rodiny kdo ho ma pujcene a hned si ho zase odveze. A v cr se budou rusit hranice od ledna takze konci nejake zapisovani do pasu...
i kdyz kdybych dostala tu pokutu jak rikate tak by to byl asi peknej hnus:-( nezbyva mi nez to risknout |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|