![]() |
|
|
#11 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
tak uklid do zivotopisu bych tak i tak nikdy nikde nenapsala.... delala jsem au pair to zas neni tak spatne no jo,ale kde na to mam vzit je to tu nehorazne drahe :snik:
|
|
|
|
#12 |
|
Actief Lid
|
Jo, jde to. Ale prozijes si depku, vztek a beznadej. Ono neni zadna prdel tady najit dobrou praci pro holandaka natoz tak pro cizince. Je to normalni konkurence na pracovnim trhu a kazdy cizinec a navic zenska a bez praxe v oboru ma proste handicap.
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
mam stejne ohodnoceni. MBO + HAVO + VWO je jedna skupina, prakticky stredoskolske vzdelani. MBO je vetsinou se zamerenim, tudiz mas nejakou orientaci, HAVO+VWO je priprava na vysokou nebo universitu. Ale protoze obchodni nebo ekonomicky skoly uz jsou na trosku vyssi urovni, proto je to MBO jako se zamerenim + Havo eindniveau podle skolnich let. Teda asi to tu patlam paty pres devaty, ale snazim se A jestli jsem to nejak popletla, tak si to tady urcite vyslechnu Doma v CR jsem nekolik let delala ucetnictvi, coz mi tady je asi k nicemu, jelikoz ucetni tu musi mit vystudovanou vysokou, tak bych musela mavat s HBO diplomem Na CWI mi bylo doporuceno divat se po pozicich jako 'financieel, boekhouding assistent nebo medewerker. Tech je tady docela dost. To pisu jen kdybys mela zajem si hledat praci. Oni ti i poradi v uitzendbureau. Alespon myslim...
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
Muzu se zaptat, co je to presne za opleiding a jestli si to platis sama nebo to mas pres CWI? Dik. |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
no s tim placenim-dobra otazka ![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
neeee to nebylo mysleno ve zlym,spis to melo vyznit jako -kdo to jako teda zaplati v pripade zajmu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
Ja, vim. Ty taky schanis nejakou skolu. Ja jsem jenom na vaskach jestli to neni moc " vlezla" otazka ![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Citaat: