![]() |
|
|
#1 |
|
Actief Lid
|
Rozvod
Ahoj holky,vim ze toto tema je trochu divne,ale jednou muze na vsechno dojit driv nebo pozdeji.Vypada to, jako bych se chtela rozvest, ale zatim tomu tak neni.Zatim.Rada bych ale byla pripravena zde na vsechno a zjistila tak od zkusennych,jak to tu chodi s rozvodem,kolik priblizne stoji a jak dlouho to trva?Ja nemam zkusennosti s zadnym rozvodem v CR, natoz tu.Nekdy totiz mivam takove dny s partnerem,ze mi to obcas prijde na mysl.A rada bych byla v obraze.Jsme vlastne bezdetna,takova mala rodinka.Je to stejne jako ze svatbou ze se musi nechat prelozit vsechny papiry aby byli platne v obou zemich?Tot ma otazka.Dekuji za reakce,vim ze jich moc nebude,protoze se sem nejezdite rozvadet,hahaha.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Actief Lid
|
''boze holka,tak proc si se vdavala???''
a proc ty se chces v kvetnu vdavat??? asi ze se meli s pritelem radi ne?? teda sorry,ale to je blba otazka... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Volwaardig Lid
|
asi budes potrebovat v prvi rade advokata,,a na tyto otazky ti urcite bude moct nejlepa odpovedet?Pravde podobne se muzes i informovat cestou socialky uvas v miste bydliste,oni ti pomuzou s prodeem(bezplatny advokat) hodne stesti preji Denise
|
|
|
|
#5 |
|
Actief Lid
|
Diky za reakce.Neni to tak daleko ze bychom se rozvadeli zitra,ale zajime me to.Nic z toho co tu prozivame vsichni +co nam prihodi partner, nam naladu nezvedne.A pokud nemam jeste deti je to o trosicku jednodussi.Jen uz o tom proste premyslim.Urcite mate vsichni nekdy takove bezmocne chvilky.A to ze jsem se vdavala bylo jak Katy pise z duvodu ze mate nekoho radi,myslite si ze to bude to nejlepsi a pak za cas videte,ze je to na h....Naucila jsem se hodne veci prekousnout a tolerovat ale co se tyce zodpovednosti a financi se proste tolerovat neda.I tu neveru bych asi pravdepodobne odpustila.Nevim zda se nekdy citite tak bezmocne jako ja nekdy.O to horsi je,ze tu nemame rodinu.To bych se vzdy sla vyplakat mame nebo kamosce a bylo by po prdely.Ale kdyz tu jsem jak kul v plote,tak bych si to nejradeji slehla.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nieuw Lid
|
[quote=veronika]Mas pravdu,je to pro nas vsechny tezsi,ze jsme tu daleko od svych blizkych,ale drzim pesti aby se ti vse vyresilo bez toho abys toho advokata potrebovala. :traan:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Volwaardig Lid
|
No nevim jak vy,ale ja jeste nejsem vdana a o tehlech vecech dost premyslim.Moji rodice se rozvedli v Cechach,nic drastickyho,ale taky zadny lunapark a mam dost rozumu na to abych vedela,ze manzelstvi jen o lasce je pro naivni snilky a ze tenhle svet je holt takovy a pokud chces prezit se zdravim rozumem tak holt musis trosku myslet na nejhorsi.Tak premyslim a premyslim a doufam ze se vubec nekdy pres ty moje uvahy vdam
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
no hlavne to chce dobrou predmanzelskou smlouvu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
VIP Lid
|
Cau Veroniko,
rozvod tady neni nic slozityho, myslim ze jednodussi nez v Cesku. Nejdriv musis k advokatovi... vyberes si sama, koho chces..... nemas-li zadny prijem, dostanes nejaky formular, ktery ti potvrdi na gemeente. Neplatis nic, max. 50 euro. No a ostatni uz je v rukou advokata... Je to tady tak, ze i kdyz se chce rozvest jen jeden z partneru, tak to staci. Myslim, ze nemusis ani udavat duvod. Problemy spis budes mit s povolenim k pobytu, asi bys musela mit praci, abys tu mohla zustat.... ale nevim, jak to ted presne je. Nebo by ses vratila do Ceska? |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
Clovek musi bejt hodne silnej, kdyz neni kam jit. A nektery zmetci chlapi toho jeste vyuzivaj. Ale proboha, proc chces dite, kdyz premyslis o rozvodu? Dite to rozhodne nezachrani.... spis je to pak jeste horsi. A muzes mi to verit, mam to vozkouseny. |
|
|
|
|