|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#1 |
|
Actief Lid
|
Diplomaherwaardering-prehodnoceni maturitniho vysvedceni!
Chtela jsem se vas zeptat, zda jste si nekdo nechavali ohodnotit maturitni vysvedceni. Mam obchodni akademii a hodnotu tady ma "havo-eindniveau"
Moc se v tom nevyznam, tak se ptam, zda mate nejake zkusenosti. Diky moc. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Volwaardig Lid
|
ahoj Jay62. Ja teda ti asi moc neporadim spis bych potrebovala poradit ja od tebe. Kde jsi si nechavala ohodnotit to mat. vysvedceni? a musela jsi ho uz mit prelozeny do nl?
diky hanka |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Actief Lid
|
no ja jsem tam byla vcera a ve stredu mi maji volat,tak jsem zveava,jak ohodnoti me...
jo a jay HAVO je hooger algemeen vormend beroepsonderwijs.... je to nizsi jak HBO a vyssi jak MBO.. mas o tom napsane v maatschappij orientatie thema 7...je tam i tabulka,ale co s tim muzes delat nevim,ale myslim si,ze ti to ohodnotili jeste dobre...mnoha lidem z me tridy to ohodnotili o stupen niz,coz je na prd...vsak si zajdi na CWI a tam ti vse reknou...
|
|
|
#6 |
|
Lid
|
Maturita na obchodni akademii je "eindniveau HAVO" a treti ze 4 let na "MBO". Mam to tak ohodnoceny.
S HAVO pak muzes tady rovnou studovat na HBO. CWI to pro tebe necha prelozit.Ja teda musela mit overeny preklad Maturitniho vysvedceni. Pokud jses bez prace, tak to za tebe zaplatej. Pokud uz pracujes, tak si to budes muset zaplatit sama (pred 4 rokama to bylo E 110,-) Maturity hodnoti COLO Univerzitni diplomy hodnoti NUFIC Vice informaci v holanstine na: www.idw.nl |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
jsem rada,ze nepracuji... je to docela drahe,jak vidim. ja mam SOS se zamerenim na administrativu a socialni peci,tak jsem zvedava...snad mi to neohodnoti pod...:snik:
|
|
|
|
#10 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Tip: Az se budes nekdy uchazet o opravdove zamestnani, nikdy tam neuvadej, ze jsi tu uklizela. Z vlastni zkusenosti vim, ze dokud jsem mela uklid v zivotopise, tak jedno odmitnuti za druhym uz jen na dopis. Vymazala jsem uklid, poslala to na 3 mista, mela 3 pohovory a vsichni tri me chteli prijmout. |
|
|
|
|