![]() |
|
|
#21 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
kdyz ma nekam volat,neco vyridit,se me stokrat pta,co ma rict a co chci vedet a pak kdyz mluvi do telefonu ,stejne nevi co ![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
nevim snad neco do konce mesice prijde... nastesti jsem si ted nasla uklid nacerno a tak nejaky prijem mam..ale to jim tam napsat nemuzu no prave ten prispevek je pro to,ze nepracujes a ze nemas zadny prijem...tak nechapu. uz jsem z toho .... tesila jsem se a nic...hnus :traan:
|
|
|
|
#23 |
|
Actief Lid
|
Hm stejna pisnicka,hadky,hadky a zase hadky.Jen kdyz se ma neco zarizovat.Vzdycky mu rikam,ze ja jsem v te cizi zemi,kde on mi musi pomoc do te doby,nez se naucim jejich rec.Ja bych ho tez nenechavala v CR volat do kancelari.To by se asi vubec nedomluvil.Sice mluvi nemecky,anglicky,samozrejme NL,ale jak by to u nas zvladli,to teda nevim.
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
ale je pravda,ze nakonec zavola...
|
|
|
|
#25 |
|
Actief Lid
|
zadne registrovane partnerstvi nepotrebujete, jen musite vest prokazatelne spolecnou domacnost - cili jedny vchodove dvere a jednu spolecnou kuchyn a pokud zadate o karticku k povoleni u pritele tak i spolecnou loznici.
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
tak jsem vcera vecer konecne byli s pritelem u financniho poradce se zeptat na co mam vubec narok a na co ne tak mi bylo receno,ze nevydelavame dohromady vic nez 40 000euro,tak mame oba dva narok na zorgtoeslag ,pro oba dva je to 42euro mesicne,neco lepsi nez nic a s tim heffingskorting nebo jak se to pise - tak tam taky zalezi na prijmu ,je na to narok po tom pul roce souziti a my mame narok na 176 euro mesicne,coz je taky pekny kapesny oboji jde zazadat jak za rok 2006 tak uz i 2007,s tim,ze za ten 2006 to dostanem ty mesice zpatky a pak v roce 2007 kazdy mesic tech 176euro -jenze kdyz se o tu heffingskorting zazada na ten rok 2007 musi se tam napsat muj predpokladanej prijem,coz pokud neotevrou pracovni trh tak to bude 0 euro (nejvyssi muze byt 6000euro ) ,jenze sme o tom premysleli,co kdyz nahodou se rozhodne,ze najednou tu muzem makat a ja zacnu chodit do prace ,tak samozrejme budu mit vyssi prijem nez je limit a pak bych ty penize z belastingu musela zas vratit,coz mi pride dost neprakticky takze nas ten rok 2007 se na to vykaslem a kdyzta,k holt zas za rok o to zazadame tak snad tem co nad tim jeste dumaji sem trochu pomohla ![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
VIP Lid
|
Prosim te, zorgtoeslag a heffingskorting prece nemuzes brat jako nejakej prijem? Zorgtoeslag je vlastne jen kompenzace za zvyseni zdravotniho pojisteni a na nejaky heffingskorting ma narok kazdej podle situace.
I kdyz je to samozrejme lepsi nez nic. ![]() |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |