het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 06-11-06, 12:28   #1
Actief Lid

Nationaliteit:
silvestrovska oslava

Ahoj lidi.Jak budete oslavovat silvestr 2006?A kde?Jedete vsichni do CR?Ja ze mi nemame vubec plan na silvestra,nasi budou u televize zase spat,takze se rozhodujeme zda silvestr slavit zde v NL nebo v CR.Radi bychom se nekam prifarili bud v CR nebo v NL.Poradte.
veronika is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 06-11-06, 13:58   #2
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Dobre tema - konec roku je tu co by dup! To ja prislibila Silvestra v Holandu vymenou za cesky Stedry den. Ale co, kde a jak mi taky jeste neni znamo. Dost mozna, ze pojedem na ostrov Terschelling, ale kdovi??? Na druhou stranu to bude prvni Silvestr mimo CR, tak jsem zvedava.... Jake mate vubec zkusenosti s oslavama tady? Je to tady bujare, nebo spis klidecek? Asi jak kde, ze, ale tak nejak celkove by me zajimalo, jestli jsou Cesi vetsi oslavovatele Noveho roku, nebo vedou Holandani ?

Citaat:
veronika schreef:
....takze se rozhodujeme zda silvestr slavit zde v NL nebo v CR.Radi bychom se nekam prifarili bud v CR nebo v NL.Poradte.
Je, ted si uvedomuju, ze jsem Ti trochu "rozbombardovala" tema...Promin Ty shanis nejakeho Silvestra pro Tebe a manzela, vid? A ja tu dala spoustu otazek... Doufam, ze se to vsakne...
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 06-11-06, 16:13   #3
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Alma schreef:
Dobre tema - konec roku je tu co by dup! To ja prislibila Silvestra v Holandu vymenou za cesky Stedry den. Ale co, kde a jak mi taky jeste neni znamo. Dost mozna, ze pojedem na ostrov Terschelling, ale kdovi??? Na druhou stranu to bude prvni Silvestr mimo CR, tak jsem zvedava.... Jake mate vubec zkusenosti s oslavama tady? Je to tady bujare, nebo spis klidecek? Asi jak kde, ze, ale tak nejak celkove by me zajimalo, jestli jsou Cesi vetsi oslavovatele Noveho roku, nebo vedou Holandani ?

Je, ted si uvedomuju, ze jsem Ti trochu "rozbombardovala" tema...Promin Ty shanis nejakeho Silvestra pro Tebe a manzela, vid? A ja tu dala spoustu otazek... Doufam, ze se to vsakne...
Jojo,tak,ale treba je nekdo od Trutnova,tak da vedet.
Oud 15-11-06, 21:14   #4
Volwaardig Lid

vierka's avatar

Nationaliteit:
ja se pripojuji k nabourani temata, almo napis na muj mail, ja ti program zarucim, ponevac to je tedy spavym zvykem, v CR je to lepsi, proto se musime spojit. jinak kdo ma zajem, tak mistnosti mame dost, nejake ty spacaky se najdou.
vierka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 17-11-06, 15:41   #5
Actief Lid

coccinnele's avatar

Nationaliteit:
my uz treti rok slavime Vanoce v Cechach a novy rok tady. Je to teda spis takovy poklidny Silvestr ale dost pohodovy..... dobre jidlo, piti, pak ohnostroj a nakonec jdeme do mistni hospody. Kdyz si mam vybrat jestli Vanoce nebo Silvestr v Cechach tak volim vanoce.
coccinnele is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 17-11-06, 15:50   #6
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
coccinnele schreef:
my uz treti rok slavime Vanoce v Cechach a novy rok tady. Je to teda spis takovy poklidny Silvestr ale dost pohodovy..... dobre jidlo, piti, pak ohnostroj a nakonec jdeme do mistni hospody. Kdyz si mam vybrat jestli Vanoce nebo Silvestr v Cechach tak volim vanoce.
ja jedu na 3tydny domu,takz eoboji slavim doma
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 20-11-06, 12:34   #7
Actief Lid

petule23's avatar

Nationaliteit:
Ja jsem slibila vanoce ve Svedsku a pritel koupil minuly tyden letenky do Italie na Noy rok. Ja se asi vazne utrapim, uvidim rodinu az v breznu a nevidela jsem je od cervna :-(
petule23 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 20-11-06, 14:43   #8
Actief Lid

Nationaliteit:
Mi uz mame tez plan.Na silvestra jedeme ke kamosce do nemecka.A na vanoce budeme tento rok tu.Me prvni vanoce v NL.Do CR letim za tri tydny(za neuveritelnych 31eur.)Jeste levnejsi nez bus.
Oud 21-11-06, 09:23   #9
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
petule23 schreef:
Ja jsem slibila vanoce ve Svedsku a pritel koupil minuly tyden letenky do Italie na Noy rok. Ja se asi vazne utrapim, uvidim rodinu az v breznu a nevidela jsem je od cervna :-(
Ta Italie vypada moc dobre! Hezky si to uzijte. Ale s tou rodinou Te lituju, ja jsem totiz na rodine zavislak, tak Te uplne chapu. :snik:
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 21-11-06, 12:12   #10
VIP Lid

Beruska's avatar

Tak my letos budeme nejspis na Vanoce v NL. A na Novy rok taky.
Poridili jsme si psi baby, a tak mame o starost (a radost) postarano. Toho jsme si privezli ted pred par dny z CR, takze navsteva rodiny byla nastesti nedavno.
Do CR pojedeme nejspis az na Velikonoce..

Onderwerp-opties

Berichtregels