![]() |
|
|
#1 |
|
Actief Lid
|
silvestrovska oslava
Ahoj lidi.Jak budete oslavovat silvestr 2006?A kde?Jedete vsichni do CR?Ja ze mi nemame vubec plan na silvestra,nasi budou u televize zase spat,takze se rozhodujeme zda silvestr slavit zde v NL nebo v CR.Radi bychom se nekam prifarili bud v CR nebo v NL.Poradte.
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Dobre tema
- konec roku je tu co by dup! To ja prislibila Silvestra v Holandu vymenou za cesky Stedry den. Ale co, kde a jak mi taky jeste neni znamo. Dost mozna, ze pojedem na ostrov Terschelling, ale kdovi??? Na druhou stranu to bude prvni Silvestr mimo CR, tak jsem zvedava.... Jake mate vubec zkusenosti s oslavama tady? Je to tady bujare, nebo spis klidecek? Asi jak kde, ze, ale tak nejak celkove by me zajimalo, jestli jsou Cesi vetsi oslavovatele Noveho roku, nebo vedou Holandani ?Citaat:
Ty shanis nejakeho Silvestra pro Tebe a manzela, vid? A ja tu dala spoustu otazek... Doufam, ze se to vsakne...![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Volwaardig Lid
|
ja se pripojuji k nabourani temata, almo napis na muj mail, ja ti program zarucim, ponevac to je tedy spavym zvykem, v CR je to lepsi, proto se musime spojit. jinak kdo ma zajem, tak mistnosti mame dost, nejake ty spacaky se najdou. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
my uz treti rok slavime Vanoce v Cechach a novy rok tady. Je to teda spis takovy poklidny Silvestr ale dost pohodovy..... dobre jidlo, piti, pak ohnostroj a nakonec jdeme do mistni hospody. Kdyz si mam vybrat jestli Vanoce nebo Silvestr v Cechach tak volim vanoce.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Actief Lid
|
Ja jsem slibila vanoce ve Svedsku a pritel koupil minuly tyden letenky do Italie na Noy rok. Ja se asi vazne utrapim, uvidim rodinu az v breznu a nevidela jsem je od cervna :-(
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Actief Lid
|
Mi uz mame tez plan.Na silvestra jedeme ke kamosce do nemecka.A na vanoce budeme tento rok tu.Me prvni vanoce v NL.Do CR letim za tri tydny(za neuveritelnych 31eur.)Jeste levnejsi nez bus.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
Hezky si to uzijte. Ale s tou rodinou Te lituju, ja jsem totiz na rodine zavislak, tak Te uplne chapu. :snik: |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
VIP Lid
|
Tak my letos budeme nejspis na Vanoce v NL. A na Novy rok taky.
Poridili jsme si psi baby, a tak mame o starost (a radost) postarano. Toho jsme si privezli ted pred par dny z CR, takze navsteva rodiny byla nastesti nedavno. Do CR pojedeme nejspis az na Velikonoce..
|