![]() |
|
|
#1 |
|
Actief Lid
|
Holandske titulky k ceskym filmum
Nevite nekdo,jestli se nekde daji sehnat holandsky titulky k nejakym ceskym filmum?Nebo by stacili i nemecke.Obcas bysme s mym mladym radi koukli na nejaky cesky film,jenze bohuzel on tomu nerozumi
Tak kdybyste nekdo o necem vedel,dejte nejakej tip Diky ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Actief Lid
|
Ja jsem si ted na amazon.com objednala Tmavomodry svet, Kolju a Zelary, ale bohuzel vsechny tyto tri filmy jsou bud v anglictine a nebo s anglickyma titulkama. Predpokladam, ze s nemeckyma titulkama se ti to bude hodne tezko shanet, to uz spis nadabovany.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
CZ Moderator
|
Mam tu Non plus ultras a Horem Padem, oboje jak s NL tak s DE titulkama koupeny v Prazskem Bontonlandu.
Snad ke kazdemu filmu v Ceskym originale na dvd se davaji DE a nekdy i NL titulky. Jak to je s kopiemi na internetu nevim, ale i na tyto verze se nekde daji stahnout holandske titulky. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Nieuw Lid
|
Citaat:
http://divxstation.com/subtitles.asp ale k českým filmům toho moc nebývá. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Volwaardig Lid
|
hurraaaa, nekdo s podobnym sboznym pranim ja bych jeste potrebovala. teda bych si prala, jestli by mi nekdo neporadil, popripade neprodal vypecene CD s filmy jako : s tebou me bavi svet, pelisky, popelka, perinbaba, co takhle dat si spenat.... dekuji8 za kazdou odpoved, a uvedene adresy se podivam. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Actief Lid
|
Skoro vsechny mam, ale asi by sis musela prijet. Kdyztak se mi ozvi soukromou zpravou.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Actief Lid
|
V sobotu 25.11. ve 2.00 davaji na NED2 cesky film Pupendo.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Ahojte,
Vcera jsem v Utrechtskem obchode Boudisque koupila Ostre sledovane vlaky od Menzla. Maji tam i nekolik dilu animovaneho serialu A JE TO v holandstine se to jmenuje Buurmam en Buurman. Tedmaji na ne akci 3 dvd za 25 euro. Muzete si to take objednat pres internet http://www.boudisque.nl/, ktery mi prijde dost neprehledny. Dalsi Ceske filmy jsem uz tam nenasla. |
|
|
|