|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#21 |
|
Actief Lid
|
No a jak to bude semnou,kdyz ja ze zdravotnich duvodu musim nebo bych mela rodit cisarakem?Mela bych,toto mi doporucil doktor v CR abych neskoncila na voziku.Z nekterych prizpevku,to vypada,ze si budu muset nemocnici zaplatit?To se mi zda prihlouple,kdyz tedy platim zdr.pojisteni.Kdybych vedela,ze nemam nebo nebudu mit zadne komplikace,tak budu v pohode,ale nejhorsi je to,ze ja vubec nevim co mi ten muj zdravotni stav vyvede?To neni jen nejaky vymysl nebo strach ale opravdu by slo o zivot,takze co radite maminky?
|
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Actief Lid
|
Ahoj Veroniko!!
Jestli ti i nl-verloskundige nebo gtnekolog rekl ze by pro tebe bylo lepsi rodit cisarkym rezem tak to uz spada pod medisch redenen. V tom pripade si porod v nemocnici platit nemusis a je to placeny pres pojistovnu u ktery si pojistena. I kdyz by si byla jenom basis verzekerd. pro informace se muzes kouknout do brozurek co si urcite dostala. kdyz si byla tady v nl u verloskundige nebo gynokologa ale muzes si zavolat i na sve zdr.pojisteni a ty ti kazdopadne podaji vsechny potrebne informace. Ja jsem pojistena u menzis a porod v nimocnici by mne bez medische redenen stal pomalu 500 euro. pa Petra |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|