|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#1 |
|
Nieuw Lid
Nationaliteit:
|
Šly byste do toho znovu?
Ahoj!
Jak tak čtu některé diskuse úplně ztrácím chuť se do Hol. stěhovat... Zatím jen s přítelem přemýšlíme jak a kde, zdá se mi to všechno dost komplikovaný. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Pomalu a tezko si tu zvykam-coz je asi jen ''muj'' problem.Nerikam,ze by se mi tu nelibilo,ale stojim tu pred prekazkama,pred jakyma bych v Cechach nestala.Ale zase mam pritele,kteryho miluju a chci s nim zustat .Ma to proste svy klady i zapory. |
|
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Nieuw Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Volwaardig Lid
|
ale jo, je to jem dalsi skusenost, ono to zas neni tak strasidelne, je tady take sranda, a nakonec domu neni nikdy daleko, :snik: i kdyz i slzicka upadne.ale kdesi jsem cetla, ze doma je tam, kde si ho udelas, tak neboj, jdi do toho jste na to vzdy dva, a kdyz to nepujde, vzdy se mas kam vratit. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
ale jedna moje vzdalenejsi pribuzna zila v Dansku a taky se rozvedla,a spakovala se a i s detma prijela domu,takze nemozny to zase taky neni |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Actief Lid
|
z ditete tady ti bude vyrustat holandak jak poleno a cim bude starsi, tim mensi zajem bude mit se stehovat kamkoliv. Navic pokud se s ditetem chces legalne odstehovat potrebujes souhlas otce. Pri rozvodu si dite starsi dvanacti let urcuje samo u ktereho z rodicu chce byt. Holandaka, ktery by po rozvodu akorat platil a o deti se nezajimal jsem zatim nepotkala.
No a pak co se tyce vraceni se jako takoveho. Jak se muzes vratit? I v cesku bezi cas a nezustalo tam vse pri starem. Musis hledat novou praci, kam pujdes bydlet? Dalsi vec je prekousnout ten pocit prohry a vzdat to. Voda na mlyn neprejicim drbnam. Jde o to nakolik jsi nad veci a je ti to fuk co o tobe rikaji. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
je mi uplne jasny,ze vse co si tu napsala je pravda,ale jak rikam,moje pribuzna se taky vratila,nejak se s ni ale nestykam,takze kdo vi,jak to bylo,detem je ted 9 a 6,takze jsou ejste celkem maly... |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Actief Lid
|
To zalezi hodne na tom jak se k tomu postavi v tu chvili skoro byvaly. V kazdym pripade hraje na domaci pude v presilovce a ma trumfy v ruce.
Znam konkretni pripad - ona se vratila do cr s triletym klukem. On za nima jel na navstevu a rano jak se vzbudila byl on i dite pryc a kluk je dodnes v holandsku u taty. |
|
|
|