![]() |
|
|
#1 |
|
Lid
|
Odkud??
Mne by zajimalo odkud tady kazdy je...
ja jsem se narodila v holandsku, ale mama je z liberce . citim se tam doma, jezdim tam uz od malicka ![]() a co vy??? xxxx hana |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Actief Lid
|
Re: Odkud??
Tak Hanko,
ja jsem z Prahy,14 let ziji v NL. To je fajn ze se v Liberci citis jak doma,urcite tam mas rodinu,vid. Ja to mam horsi,sourozence nemam,JEN mamku.Pak mam bratrance ale s nim velkej kontakt nemam,je o 17 let mladsi. Jinak musim Te pochvalit ze pises perfektne cesky,jak jsi se to naucila?To mama s tebou se ucila? Ta cestina je tezka a ta gramatika!Pfff Tak se mej paaaaaaa Katka |
|
|
|
|
|
#4 |
|
VIP Lid
|
Čauky,
Já pocházím taky z Prahy, ale žiji tu již 35 let (smutný co??? ) a pořád se ještě nepovažuji za Holanďana.Rodiče a brácha tu bydlí taky. Jinak mám příbuzní v ČR (v Praze, a na Moravě) užij si prázdniny!!! páááááá Michal PS - ano umíš opravdu velice dobře česky! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Berichten van gasten...
|
tak tedy já Bob jsem z Prahy, žiji ve světě. Na lodích v Anglii, Holandsku a Indonésii. Tedy střídavě, ne najednou.
Příležitostně taky v Čechách. S jazykem nizozemským se peru více než s jinými. Asi mám špatně rostlý krk. Hodí se zřejmě doplnit, že na svých loďkách bydlím i pracuji. Dům v Čechách / u Prahy/ obývají některé děti a psi. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Lid
|
Ahoj Katko, dekuju za pochvalu!! A ano, ucila jsem se Cestinu s mamou... chci byt "opravdicky" Cech, a tak se chci naucit Cestinu co nejlip!!
![]() To je skoda ze tam nemas vic rodiny, jenom mamu. A je to logicky ze s bratrancem nemas velky kontakt, kdyz mate tak velky vekovy rozdil.. ![]() AHOJ xxxx Hana (>>> ten se mi moc libi, hahaa) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Actief Lid
|
Ahojky,
jen rychle,vyrazim totiz ted do Prahy.Napisi az se za 14dni vratim. Budu od Vas Cechy pozdravovat jo!!!! Zatim paaaaaaaaa Katka |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Berichten van gasten...
|
Užij si to za všechny ty, kteří se tam letos už nedostanou
|