|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#1 |
|
Lid
|
Preprava autem
Prosim vas, mam takovy dotaz. POtrebuji privezt meho noveho pejska z Cech do Holandska. Je to stene Jorksira, bude mu 10 tydnu. A mam ted problem, jelikoz mu neni 12 tydnu, nemuze mit vakcinaci na vzteklinu, tim padem ho nemuzu prevezt letadlem. Jen me tak napadlo, zda nekdo nejede 24.10. nebo 25.10. autem z Prahy do Amsterdamu. Autem je to nejlepsi, ale to ja nemam. Nebo jestli nekdo nevi o autobusove lince, ktera prevazi psy na palube. Dekuji za pomoc, Tereza
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nieuw Lid
|
Jedeme s pritelem 21.10. do Cech a vracime se 29.10. Jak je to s prepravou zvirat pres hranice, to presne nevim. My jsme si z Cech privezly kocku, musela mit pas a cip. Nakonec ale stejne nikdo nic nekontroloval. Pejska Ti muzem do Holandska privezt.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Lid
|
Ahoj, no to je super. Pes by mel vse. Pas, cip, ockovani. Ale otazka je, odkud jedete, Prahy? Moje mamka by vam to vse dala, psa, tasku na prepravu atd.To pak v Holandsku by nebyl problem, nemuseli byste byt z Amsterdamu, nekam bych si pro nej prijela. protoze jestli pojedu do Cech, tak jen kvuli tomu psovi. No to by bylo super. Nemuze mi poslat tve cislo, zavolala bych ti a domluvila bych se s tebou. Tady je me: 0633948263 No to by bylo super!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Volwaardig Lid
|
ja si take chtela prevest zviratko, a nasla jsem dokonce autobusovou linku co to dela, jezdi to nejak pres brno a snad i prahu, ale pak jeli znami autem, tak mi ho pribrali, tak jsem se vic nezajimala, ale myslim ze SKY flight company prevazi zviratka, jsou celkem levni a letajii z prahy , jukmi na www.skyeurope.com, no myslim, ze to mas vyresene, ale pro pripad a pro jine milovniky fauny.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Legende
|
Citaat:
|