|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#1 |
|
Actief Lid
|
prispevek od belastingu
ahoj chci se zeptat,jak to je...
zazadali jsme si o prispevek z belastingu. doselo nam 94eu mesicne na zdravotni.. a dalsi papir pro me,kde mam vyplnit veci,jako jaky mam prijem atd... no nechapu,prijem zadny nemam,protoze chodim do skoly..a proto nam nas danovy poradce rekl,ze nic nedostanu,kdyz to od jinych slysim,ze dostavaji neco kolem 150eu mesicne plus prispevek na pojisteni... muzete mi prosim nekdo rict,jak to teda je?? davaji to jen registrovanym partnerum(jak ani,kde se o to zada a kolik to stoji)a manzelum??ja uz jsem z toho tu blba... no co jak mi nic nedaji,tak si budu muset hledat neco pro skole...
|
|
|
#2 |
|
Volwaardig Lid
|
Joo Jani, ja jsem na tom stejne. Belansting mi sami poslali formular, ktery jsem odesilala na konci cervence a jeste nebyli schopni napsat ani tecku, takze vubec nevim, jak to bude probihat. Zase budu muset nekam volat, cekat 15 minut na spojeni a pak me stejne poslou do haje.haha.
Kamoska dostava nejaky prispevek, ale ta je tady vedena jako samostatna osoba registrovana na pritelove adrese, ktery je jeste student, takze vubec nevim, jak to maji rozdeleny. Taky to mela sskoro hned vyrizene a u me se to opet vlece. Tak snad neco zjistis:-) |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
no ja fakt nevim..uvidime,jestli mi neco prijde.tady jsou docela rychli...prispevek na pojisteni uz je... jsem zmatena,protoze nekdo rika,ze jo a nekdo,ze ne...fakt nevim...no uvidime snad to nezakriknu a do par tydnu zas neco prijde,jinak nevim... fakt nikdo nevi jake jsou podminky??? ![]()
|
|
|
|
#5 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
prispevek na pojisteni?oni ti sami poslali papiry?odkdy si tu pojistena?svagr nam rikal,ze pokud nekdo vydelava vic nez je pozadovano,tak partnerka nedostane nic-takhle to maj oni-ona nedela,on jo,on ma hodne,takze ona nedostane nic |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
muj pritell ma pristi tyden volno,jdem se tam na to poradne zeptat dam pak info |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
no nevim uvidim co a jak s tim prispevkem... tak pak dej vedet co jsi se dozvedela..ja fakt nevim.. ![]()
|
|
|
|
#8 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
no ja tam fakt pojedu,pac opravdu nevim - pritelovo kamosovo zena tam dela a ta zase rekla,ze zazadat o to muzu az v dubnu nebo kdy,az bude ten muj posilat tma vsechny papiry ,ale ze pry kdyz do ty doby zacnu pracovat,nedostanem nic ne fakt,zajedu tam,je to kousek a snad tam nekdo bude,co tomu rozumi a dobre poradi |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Actief Lid
|
Voor een meerpersoonshuishouden geldt het volgende:
- Als u een partner heeft en u verdient samen niet meer dan € 40.120 per jaar, dan heeft u samen recht op zorgtoeslag. takze pokud nevydelavate spolecne vic jak 40120 tak mate spolecne narok na ten prispevek. Je dost mozne ze tech 94 eur je pro oba. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|