![]() |
|
|
#1 |
|
Actief Lid
|
Domov!!! Zpet do CR?
Ještě někdo kromě mě kdo by tak rád jel zase na pořád domů??? Se mi totiž zdá, že se všichni stěhujou z Čech do Nizozemska, ale nikdo nejezdí zpátky. To teda já bych jela třeba hned, ale nechce se mi prostě už znova začínat znova... uplně od nuly... Mám tu taky nějaký povinosti, že jo, docela slušnou práci (teda jak se to vezme) a tak... Já nevim, asi mam po těch letech nějakou heimwee nebo co, nevim...
.
|
|
|
|
#2 |
|
Actief Lid
|
kdyz me to popadne tak si vzpomenu na malinky stitek, ktery mel zelinar nalepeny na vaze a jako dite jsem si cetla, kdyz jsem cekala nez mama nakoupi: "Krave se vzdycky zda, ze trava za potokem je zelenejsi."
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Ja bych jela treba hned zitra, nebo dneska vecer! A NA PORAD!
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Nieuw Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Spis se na to clovek musi naucit divat pozitivne. Je pravda, ze je to tu jine, ale jde asi o zvyk. Je fakt, ze pokud si budes rikat kazdy den, ze tohle neni dobry a tamto taky ne, tak se ti to tady zacne protivit. Nejhorsi jsou zacatky. Bez rodiny, prace, kamaradi...hold veci, ktere ti v CZ pripadaji naprosto normalni a vsedni, ti tu najednou pripadaji moc tezke je dostat. Ja osobne bych se asi vratila, jen pokud bych tu byla sama. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Actief Lid
|
Taky jsem si leta rikala, ze bych se vratila, kdybych tu zustala sama. Sama jsem byla a stejne se nevratila. Po tolika letech stejne nebylo kam. Zivot tam jde dal a vratit se neda, akorat zacit znova - jinde.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat: